Български зет се включва в кандидат-кметската кампания за Лондон, изборите

...
 Български зет се включва в кандидат-кметската кампания за Лондон, изборите
Коментари Харесай

Българки зет иска да е кмет на Лондон. Коя е Мариана?

 

Български шурей се включва в кандидат-кметската акция за Лондон, изборите са на 6 май, написа БНР.

Има много недоволни от настоящия градоначалник Садик Хан, който е от Лейбъристката партия, въпреки и изследванията на публичното мнение да сочат, че той е любимец за втори мандат. Основен негов противник се чака да бъде претендентът на ръководещата Консервативна партия Шон Бейли.

Един от колоритните претенденти е Брайън Роуз, роден в Америка, женен за българката Мариана. Като собственик на London Real YouTubе, той води много ексцентрична онлайн акция. Първите 10 години от общо 20-годишния си престой в Лондон Брайън работи като банкер в лондонското сити. След това се занимава с медията си.

Неговата платформа за изборите включва четирите неща, които най-вече вълнуват лондончани - работата, престъпността, жилищата и превозът. Иска да отстрани платената зона за влизане на коли в центъра до 2022 година. Обещава и да отстрани налози за бизнеса. Иска да провежда големи празненства през август, като предложения 20 милиона души в Лондон, с цел да популяризира града.

Къде се среща с българката?

Мариана и Брайън се срещат преди към 13 години.

„ Брайън пристигна в магазина, в който работех - „ Долче и Габана “ на Бонд Стрийт - и... беше обич от пръв взор. Отне му шест месеца да ме помоли да излезем дружно и от този момент сме все дружно... В акцията го подкрепям по всевъзможен метод. И Брайън постоянно споделя, че аз съм в основата на всичко, което се случва. Ако у дома децата не са добре или каквото и да било друго, аз чувствам, че съм тази, която държа всички дружно. Моята поддръжка, моите думи, вечерните диалози, които водим преди да заспим, му дават мощ и ентусиазъм да прави това, което прави... Ние и двамата сме емигранти и си устроихме живота в този град. Много добре знаем какво е да аплайваш за Национален застрахователен номер и издаването му да бъде забавено или пък да аплайваш за паспорт. Минали сме през всички неща, през които минават емигрантите “, описа Мариана за стратегия „ Хоризонт “.

Мариана Алексиева, е родом от Айтос, само че от 18-годишна живее в Лондон. През годините развива кариера в региона на модата и търговията,  като натрупа опит в някои от най-популярните първокласни фешън марки,  включително Dolce and Gabbana, YSL, Gucci, Anoushka и последно Salvatore Ferragamo, преди да се отдаде на майчинството, написа Грамофона.

“Аз съм от тези луди майки, които вземат решение да не скучаят, до момента в който сменят памперси, а да учат. Поради тази причина записах “Психология ”, а тази година редом и “Психотерапия ”. Йога преподавател станах напук, тъй като взех решение че ще изляза от този lockdown в по-добра форма от тази, с която влязох в пандемията. Обичам и да рисувам – когато ми е погрешно ”, споделя за себе си Мариана.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР